Termeni si conditii de utilizare a site-ului fshoes.ro

Site-ul www.fShoes.ro denumit fShoes este proprietatea S.C. PHONOSOLAR S.R.L. inregistrata in Craiova, Romania, sub J16/1647/2012, CUI RO30773601, cu punct de lucru in Str. Samuil Vulcan, Nr. 19, Sector 5, Bucuresti si va fi numita in continuare fShoes. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. fShoes isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

1. Dreptul de autor a fShoes asupra informatiilor publicate pe site

FShoes garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.fShoes.ro, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fShoes fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.fShoes.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea FShoes si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul FShoes a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Inregistrarea ca membru

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. PHONOSOLAR S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este exclusiv livrarea comenzii dumneavoastra. S.C. PHONOSOLAR S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP Romania) cu numarul 30820.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru livrarea comenzii dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va finaliza comanda. In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru FShoes (Str. Samuil Vulcan, Nr. 19, Sector 5, Bucuresti) sau pe adresa de email office@fshoes.ro, adresata catre Management. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil. Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

3. Confidentialitatea datelor personale

fShoes se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre fShoes numai in scopul declarat al acestui site, pentru a confirma si livra comenzile, si pentru a trimite informatii promotionale ale societatii.

4. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.fShoes.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs)

5. Livrarea produselor

Livrarea se face prin Cargus Express, pe tot teritoriul Romaniei, in termen de 24-72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra in comanda. Comenzile plasate in weekend vor fi trimise saptamana urmatoare in cursul zilei de luni. In cazul unei Forte Majore livrarea poate intarzia.

Va rugam sa ne furnizati adresa completa la care puteti fi gasita intre orele 9-18, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceast interval.

Tariful per colet este de 14 RON, oriunde in tara, iar toate comenzile cu valoare de peste 200 RON, beneficiaza de transport GRATUIT.

Pentru a contacta firma de curierat va rugam apelati pentru Bucuresti 021.9330 si pentru provincie 021.9282.

Atentie: Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de fShoes.ro!

6. Returnarea si garantia produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

fShoes. va inapoia contravaloarea comenzii in 14 zile de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport daca livrarea s-a facut prin alte metode decat cea standard oferita de fShoes.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Procedura de retragere din contract

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza fShoes. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular anexa din O.U.G. 34/2014 sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin fShoes.

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard). Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 14 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

Obligatiile care revin consumatorului

Produsele sunt inmanate fShoes. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Garanția comercială

Garanția comercială sau convențională este garanția pe care vânzătorul sau producătorul o acordă în mod voluntar, în condițiile stabilite de acesta.

fShoes asigură garanția tuturor produselor comercializate oferind o garantie comerciala de 30 zile.

Garanția de conformitate

Potrivit dispozițiilor Legii 449/2003, O.G. 21/1992 si  privind vânzarea produselor si garanțiile asociate acestora (cu modificările ulterioare) garantia legala de conformitate este de 2 ani. Durata medie de utilizare este de 6 luni, daca se respecta recomandarile generale privind ingrijirea incaltamintei.

fShoes.ro nefiind producator garantia de conformitate revine direct producatorului.

Cumparatorul are dreptul de a solicita vanzatorului urmatoarele:

Repararea incaltamintei;
Inlocuirea produsului - daca repararea nu este posibila;
Returnarea banilor - daca repararea nu este posibila, iar inlocuirea este imposibila sau disproportionata.

Incercati incaltamintea. In cazul in care va strange sau nu se potriveste sunt sanse mici ca pielea sa cedeze.

Incaltamintea trebuie purtata adecvat conditiilor meteo si materialelor din care este confectionata.

Produsele netratate special nu sunt impermeabile.

In cazul deteriorarii intentionate a produsului nu se beneficiaza de garantie. In acest caz, produsele se vor trimite catre un centru independent de expertiza si daca se dovedeste culpa cumparatorului – acesta va suporta contravaloarea expertizei.

Stabilirea neconformitatii articolului si a gradului de gravitate a acesteia se face conform prevederilor nationale SR ISO 3951/1998 si ale altor acte normative referitoare la neconformitati.

RECOMANDARI GENERALE PRIVIND INGRIJIREA INCALTAMINTEI

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri;
Dupa cateva purtari, pe incaltaminte se va aplica un strat subtire de crema sau ceara de incaltaminte;
Se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte pe sezon;
Se interzice cu desavarsire spalarea incaltamintei in masina de spalat.

 

7. Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea defectuoasa sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

Intre masuri pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale. 

Pentru a contacta Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor intrati pe urmatorul website: http://www.anpc.gov.ro/

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului fShoes, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.