Platforme Sole - Bej

96 lei

-32.29%

Acum! 65 lei

Pret redus!

PL0415

Aceasta pereche de platforme de culoare bej, sunt perfecte pentru viata de zi cu zi. Usor de asortat, usor de purtat si foarte moderne, platformele Sole bej iti ofera increderea necesara pentru a infrunta toate provocarile. Iar talpa de 13 cm (spate) si 3 cm (fata) este surprinzator de comoda, datorita materialului usor din care este confectionata

Compozitie: 100% piele ecologica.

Livrarea se face prin Cargus Express, pe tot teritoriul Romaniei, in termen de 24-72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra in comanda. Comenzile plasate in weekend vor fi trimise saptamana urmatoare in cursul zilei de luni.

Va rugam sa ne furnizati adresa completa la care puteti fi gasita intre orele 9-18, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in acest interval.

Tariful per colet este de 14 RON, oriunde in tara, iar toate comenzile cu valoare de peste 200 RON, beneficiaza de transport GRATUIT.

1. Contactati-ne pentru a va ajuta sa efectuati returul!

2. Schimbul de marime la acelasi produs se face GRATUIT!

3. In cazul schimbului de produs sau rambursarea banilor dvs. suportati taxele de transport!

4. Trimiteti produsul, in aceeasi stare alaturi de factura/bon fiscal, prin curier rapid la sediul fShoes: Str. Samuil Vulcan nr. 19, ap. 1, Sector 5, Bucuresti. Nu primim colete prin serviciul de coletarie al Postei Romane.