Pantofi Desire - Auriu

129 lei

-71 lei

Acum! 58 lei

Pret redus!

PA1516

Arzi de nerabdare sa primesti complimente din partea celor din jur? Alege sa porti o pereche de pantofi Desire auriu si ti se va implini dorinta! Acesti pantofi Desire auriu au un toc inalt de 13 cm si sunt ideali pentru ocaziile deosebite, gratie modelului asemenea dantelei. Trebuie sa ai si tu o pereche de pantofi Desire auriu!

Compozitie: 100% material textil.

Livrarea se face prin Cargus Express, pe tot teritoriul Romaniei, in termen de 24-72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra in comanda. Comenzile plasate in weekend vor fi trimise saptamana urmatoare in cursul zilei de luni.

Va rugam sa ne furnizati adresa completa la care puteti fi gasita intre orele 9-18, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in acest interval.

Tariful per colet este de 14 RON, oriunde in tara, iar toate comenzile cu valoare de peste 200 RON, beneficiaza de transport GRATUIT.

1. Contactati-ne pentru a va ajuta sa efectuati returul!

2. Schimbul de marime la acelasi produs se face GRATUIT!

3. In cazul schimbului de produs sau rambursarea banilor dvs. suportati taxele de transport!

4. Trimiteti produsul, in aceeasi stare alaturi de factura/bon fiscal, prin curier rapid la sediul fShoes: Str. Samuil Vulcan nr. 19, ap. 1, Sector 5, Bucuresti. Nu primim colete prin serviciul de coletarie al Postei Romane.