Despre noi

Fshoes.ro este un magazin online de incaltaminte de dama si accesorii pentru femei, care a aparut relativ recent pe piata, dar a reusit in scurt timp sa isi creeze o baza stabila de cliente fidele si multumite.

Ideea de la care a pornit fshoes.ro  este ca, o pereche buna de incaltaminte te ajuta sa iti atingi toate telurile si sa iti indeplinesti toate visele.

Ca sa pornim acest proiect cu dreptul, inca din prima zi a magazinului online de incaltaminte si accesorii de dama, au existat preturi mici si corecte.

Conceptul nostru este: pantoful potrivit, in piciorul potrivit!

De aceea avem o echipa competenta si profesionista, care sta la dispozitia dumneavoastra cu orice informatie sau detaliu de care aveti nevoie pentru a comanda exact perechea de incaltaminte care vi se potriveste.

  • Nu vi se potriveste masura?

Nu este nici o problema, pentru ca la fshoes.ro schimbul de marimi este prompt si gratuit.

Pentru a avea o clientela multumita si bine incaltata, fshoes.ro garanteaza ca:

  • Preturile la acest magazin online de incaltaminte si accesorii de dama vor fi mereu corecte, si cat se poate de mici.
  • Plata se face doar la livrare, dupa primirea coletului
  • Schimburile de marime se fac gratuit si prompt
  • Comenzile de peste 200 Ron beneficiaza de transport gratuit
  • Indiferent de problema pe care o aveti, veti fi asistata de o echipa politicoasa si antrenata pentru a face fata oricarei situatii
  • Pozele afisate pe siteul fshoes.ro, cat si pe blogul cu acelasi nume sunt poze reale si neajustate, deoarece nu vrem sa inducem in eroare pe nimeni.

Pentru a fi la curent cu ultimele promotii, verificati pagina de “Reduceri” de pe blogul nostru

Pe pagina “Ce purtam” veti gasi mereu sfaturi practice legate de pantofi si asortarea acestora, precum si cateva informatii suplimentare, care sa va ajute sa va creati o imagine reala despre un anumit model.

 

Daca tu esti multumita, inseamna ca ne-am atins telul!

 

            Spor la cumparaturi!