Clasicii tenisi – din nou in voga!

Tenisii, alaturi de jeansi sunt doua piese vestimentare care nu par sa dispara curand. Acest tip de incaltaminte a fost foarte popular, in special la americani. Referindu-ne strict la incaltaminte dama, acesti tenisi au tendinta sa isi mentina forma clasica, singurele variatii fiind cele privind modelul de pe ei.

tenisi cu buline

Am gasit o pereche de tenisi clasici imprimati cu buline, la un magazin online de incaltaminte dama, la un pret foarte accesibil de 56 RON. Acesti tenisi au un material care aminteste de jeans, foarte rezistent si totodata, moale. Tenisii cu buline au o talpa groasa, fiind un accesoriu cu viata lunga. Cum sunt o impatimita a jeansilor si port doar haine comode cred ca nu ii voi lasa sa imi scape.

O pereche de tenisi clasici are si un mare avantaj: este foarte usor de asortat! Poti purta tenisi atat la fusta, cat si la o pereche de jeansi. In plus, indiferent de ocazie, in tenisi nu obosesti niciodata!

Tu pe ce pereche de tenisi ai pus ochii in acest sezon?

Share This

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven − = 3

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>